Kista gillar mig

Screen shot 2010-06-15 at 23.59.52

Vi har fått fantastisk respons på det arbete vi gör i Kista i samband med vårt projekt Herrgårdsparken.

Mälardalens storyteller Gitta har gjort ett otroligt gediget jobb med att aktivt engagera och återge Kista ur Kistas perspektiv. Senast fick jag det stora nöjet att vara på omslaget på Kista Update. En bilaga som kommer med Metro Teknik och i morgon tidigt skall jag ut på en frukost om bostadsmarknaden i Kista Science City i kombination med att vi tar första spadtaget på Herrgårdsparken.

Vad sägs om det här som betyg på ens arbete?

“Jag tycker som sagt att du och Gitta gör väldigt bra saker, ett helt nytt grepp inom fastighetsvärden, och jag vill gärna lyfta det. Är så innerligt trött på 3Dstereotyper på fastigheter som inte är byggda än, och annat trist fejk som verkar vara kutym i fastighetsbranschen. Det är fullständigt omöjligt att göra kommunikation på.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s