Kista gillar mig

Screen shot 2010-06-15 at 23.59.52

Vi har fått fantastisk respons på det arbete vi gör i Kista i samband med vårt projekt Herrgårdsparken.

Mälardalens storyteller Gitta har gjort ett otroligt gediget jobb med att aktivt engagera och återge Kista ur Kistas perspektiv. Senast fick jag det stora nöjet att vara på omslaget på Kista Update. En bilaga som kommer med Metro Teknik och i morgon tidigt skall jag ut på en frukost om bostadsmarknaden i Kista Science City i kombination med att vi tar första spadtaget på Herrgårdsparken.

Vad sägs om det här som betyg på ens arbete?

”Jag tycker som sagt att du och Gitta gör väldigt bra saker, ett helt nytt grepp inom fastighetsvärden, och jag vill gärna lyfta det. Är så innerligt trött på 3Dstereotyper på fastigheter som inte är byggda än, och annat trist fejk som verkar vara kutym i fastighetsbranschen. Det är fullständigt omöjligt att göra kommunikation på.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s