Adieu Arbetsplats

Igår sa jag ifrån mig min arbetsplats. Inte jobbet utan skrivbordet.
Jag har verkligen försökt tycka att det är en bra sak med fast arbetsstation men jag kommer tillbaks till att det är en plats där jagtenderar att slösa bort mer tid än att få någonting vettigt gjort. Vägen framåt sker genom att agera med och engagera omvärlden. Det sker inte om man sitter vid ett skrivbord. När jag väl behöver fokusera så finns det tusentals andra platser som erbjuder en bättre miljö för det än en skiva björk i ett kontorsrum i sumpan. Så, Adieu Arbetplats. Bonjour världen!

Categoriesv2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s