Adieu Arbetsplats

Igår sa jag ifrån mig min arbetsplats. Inte jobbet utan skrivbordet.
Jag har verkligen försökt tycka att det är en bra sak med fast arbetsstation men jag kommer tillbaks till att det är en plats där jagtenderar att slösa bort mer tid än att få någonting vettigt gjort. Vägen framåt sker genom att agera med och engagera omvärlden. Det sker inte om man sitter vid ett skrivbord. När jag väl behöver fokusera så finns det tusentals andra platser som erbjuder en bättre miljö för det än en skiva björk i ett kontorsrum i sumpan. Så, Adieu Arbetplats. Bonjour världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s