jordglobsbordslampa

 

Mer Lullu jävla Äntligen hemma än så här kan det väl knappast bli. Samtidigt är jag väldans nöjd. Det började som ett försök att gömma min andra airport extreme på ett snyggt sätt. Jag labbade med tanken att borra ur botten på foten och pilla in den där. Sen lekte jag ett tag med att kanske behandla foten på något sätt, Kanske sota, bleka eller tom motivlacka. När jag väl fick tag på en jordglob för ett vettigt pris så upptäckte jag när jag kom hem att den var helt trasig i papperstrycket som var klistrat ovanpå själva globen. Ganska oöverlagt tvättade jag bort skorpan och hej va trevligt det blev. Helt utan att behöva varken betsa eller borra. Efter att ha dragit ny el och stoppat in en ny lite sexigare glödlampa så satt verkligen pricken över i’t. Nu är jag gjort 9st och fler lär det bli. Har du en jordglob över hemma som du inte vill ha så köper jag den gärna av dig.  Feel free att snickra ihop en likadan hemma. Är du IKEA eller liknande och tycker det här är fint så är det bara att kontakta mig så kommer vi nog överens. Vill du köpa en av mig så ligger nuvarande prislapp på 2.500SEK och jag producerar i samma takt jag hittar slitna glober. För de glober som det inte är något fel på skall vi inte slakta. Lova mig det.

Categoriesv2

6 Replies to “jordglobsbordslampa”

  1. Riktigt snygg, en fråga bara.Var hittade du glödlampor av den där sorten? Ser ut som en sån där riktigt old fashion!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s