Chet och hans perfekta timing

Jag snöar in mig på perfektion just nu. Ett begrepp som står absolut men aldrig uppnås.  En omelett, morgon eller presentation som gömmer sig i skuggan runt hörnet och väntar, väntar på att komma fram. Den vill kliva ut i varats ljus. Perfekt. Men vet att det aldrig kommer hända. Det finns någonting ledsamt, nästan tragiskt över perfektionen som aldrig blir. Chet har perfekt timing. Jag känner på mig att han skulle veta vad jag pratade om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s